Skip to main content

blog

Nieuw Boek 'Security Innovation Stories': Verhalen van vernieuwers in security

| Author: Bram de Bruijn, Frank van Summeren

Het is bijna zover! Binnenkort wordt het boek 'Security Innovation Stories' gelanceerd, geschreven door Bram de Bruijn in samenwerking met Frank van Summeren. Dit boek biedt een diepgaand inzicht in de wereld van security innovatie en laat lezers kennismaken met vernieuwers die het anders aanpakken.


Waarom dit boek? Het boek is ontstaan uit de wens van de auteurs om vernieuwers en dwarsdenkers in de schijnwerpers te zetten - degenen die niet alleen kansen zien, maar ze ook grijpen. Het beoogt de volgende doelen te bereiken:


1. het bieden van een podium aan hen die innovatieve oplossingen lanceren
2. het verkennen van de factoren die het succes van innovatie in security bepalen
3. het benadrukken van innovatie als de drijvende kracht achter veiligheid, in plaats van enkel de risico's en dreigingen.


Nederland staat bekend om zijn innovatieve benadering van cybersecurity, en 'Security Innovation Stories' onderzoekt wat ons land te bieden heeft op dit gebied.


Dit boek bevat 20 diepgaande interviews met prominente figuren uit de beveiligingsbranche. Zij werpen licht op innovatie in hun sector en delen hun inzichten over hoe zij zelf bijdragen aan een veiligere samenleving.


"De wereld van cybersecurity evolueert voortdurend, en innovatie is de sleutel tot het waarborgen van onze (digitale) veiligheid en bijhouden van deze ontwikkelingen," aldus Bram. "Met 'Security Innovation Stories' willen we lezers inspireren met echte verhalen van pioniers die de grenzen van securityoplossingen verleggen."


Meer weten?
Ben je nieuwsgierig naar de verhalen en visies in 'Security Innovation Stories'? Bezoek dan het gelijknamige platform www.securityinnovationstories.com voor meer informatie.


Het boek 'Security Innovation Stories' is binnenkort beschikbaar en biedt waardevolle inzichten voor iedereen die betrokken is bij de IT-securitysector. Reserveer nu je exemplaar en laat je inspireren door deze verhalen van vernieuwers die bijdragen aan een veiligere digitale wereld!


Over de Auteurs


Bram de Bruijn heeft meer dan 15 jaar ervaring in de security sector. Hij werkte onder andere voor het ministerie van BZK en Fox-IT. Hij is initiatiefnemer van Security Innovation Stories en heeft de inspirerende verhalen verzameld van vooraanstaande experts uit het domein.


Samen met Frank van Summeren heeft hij deze verhalen gebundeld in 'Security Innovation Stories' om de impact van innovatie in de beveiligingsbranche te belichten.


Frank is adviseur bij RONT (spin off van TNO) en was daarvoor onder andere projectleider bij de Security Delta (HSD) en The Hague Tech. Hij heeft veel ervaring met security en de overheid.


Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op: securityinnovationstories.com