Skip to main content

blog

Keuzekaart cybersecurity-weerbaarheidstesten

| Author: SURF

Er zijn vele soorten en cyberweerbaarheidstesten en -oefeningen om de cyberweerbaarheid van je instelling te versterken. Maar welke passen bij de specifieke doelen en volwassenheid van je instelling? De Keuzekaart cybersecurity-weerbaarheidstesten helpt je hierbij.

De Keuzekaart cybersecurity-weerbaarheidstesten is speciaal ontworpen om te helpen bij het kiezen van de juiste test- en oefenmethoden die passen bij de specifieke doelen en de mate van volwassenheid van jouw instelling. Het biedt een overzicht van de verschillende mogelijkheden en laat zien welke testen en oefeningen het beste passen bij de doelen van jouw instelling. Het is een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat inspanningen op het gebied van cybersecurity gericht en effectief zijn. Ontdek hoe de keuzekaart je kan helpen bij het maken van slimme beslissingen en het versterken van jullie cyberweerbaarheid.

Stel je voor: je wilt zien hoe goed je reageert op cyberaanvallen, dan is een red team-oefening iets voor jou. Of misschien wil je gewoon checken of je bedachte incident- of crisisprocessen goed werken, dan is een tabletop- of simulatieoefening helemaal jouw ding. En als je gewoon wilt weten hoe je er op dit moment voor staat op het gebied van beveiliging, dan is een vulnerability scan wat je nodig hebt.

Klik hier om de 'Keuzekaart Weerbaarheidstesten' te downloaden!

Bron: Surf

Photo: Istock.com/Tony Studio